Látványos, varázslatos kiterjesztett valóság megoldások

By | 2017-04-15

kiterjesztett valosagAjándékozd meg vásárlóidat, a kiterjesztett valóság élménnyel. Ez az innovatív technológia, garantáltan ember tömegeket fog vonzani. Látványos és varázslatos kiterjesztett valóság megoldásokat kínál most bevásárlóközpontokba, rendezvényekre, üzletekbe és kirakatokba a CreatIT Solutions Kft. Ajánlunk az ügyféllel közös ötletbörzét a megfelelő tartalom megtalálása érdekében, nagy kivetítőre vagy LCD tv-re tervezett, jó minőségű grafikát megjeleníteni képes szoftvert, céglogó elhelyezést, egyszeri tartalom feltöltés valamint helyszíni rendelkezésre állást a rendszer felállításának napján.
Ezen kívül 5-10 AR animáció/videó vagy korlátlan számú egyéb AR tartalom megjelenítését, valamint online a rendelkezésetekre állunk a rendszer működésének időtartama alatt.
Vásárlóid, a kiterjesztett valóságnak köszönhetően, most jegesmedvékkel és elefántokkal sétálgathatnak akár, delfineket vagy pingviniket simogathatnak. De akár hírességeket is éltere kelthettek most az augmented reality-vel. Innovatív, lélegzetelállító interakció a látogatókkal és vásárlókkal. Válasszatok minket, válasszátok a varázslatot.
CreatIT Solutions Kft.: Mintha csak ott lennél!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!