/Az infraszauna használatának testi és lelki hatásai

Az infraszauna használatának testi és lelki hatásai

Már a történelem kezdete óta ismerik a hó gyógyító hatását. Nem véletlen, hogy ilyen sokan jönnek Magyarországra a gyógyvizekhez és forrásokhoz egyaránt. Szerencsésnek érezhetjük magunkat abban az esetben, ha infraszaunára tudunk beruházni, hiszen ezáltal otthon is élvezhetjük a termék testi és lelki előnyeit. De vajon milyen hatásai vannak a találmánynak? Ebből a cikkből minden kiderül!

Az infraszauna használatának pozitív hatásai

Mivel az infraszauna alacsonyabb hőmérsékleten működik, mint a finn változata, így jóval ideálisabb azok számára, akik valamilyen oknál fogva nem bírják a hőséget. A napsugárszaunával a bőr és a bőr alatt található szövetek nincsenek közvetlenül magas hőmérsékletnek kitéve, így a hő képes belülről kifelé nyomást gyakorolni a testünkre.

Valószínűleg mindenki számára ismeretes a méregtelenítő hatás is. Ahogy fentebb említettük, hogy a hő belülről fejti ki hatását, úgy az izzadás mennyisége is jóval magasabb, mint az átlagos szaunák esetében. A kiizzadt verejtékben pedig sokkal több káros anyag tud távozni belőlünk. A méregtelenítő hatás tehát 20-60-szor magasabb lehet, mint a finn eszközök esetében. Kell ennél több?

Az infraszauna rendkívül hatékony testformáló és fogyókúra esetén is. A napsugárszaunával rövidebb idő alatt érhetünk el hasonló kalória égetést, mint egy finn változatnál. Az eszköz 30 perces igénybevételével 900 felesleges kalóriától szabadulhatunk meg, amelyet még vízfogyasztással sem vesz vissza a szervezetünk. Ez egyenlő nagyjából 15 km, vagy másfél óra intenzív futásnak. A folyamatos használattal pedig képes fellazítani a zsírcsoportokat, így ideálisan formálja át az alakot.

A méregtelenítő funkciójának köszönhetően az egész szervezetre stimuláló hatással van. Nőhet az energiaszintünk, így jóval hatékonyabbak lehetünk a szellemi és a fizikai teljesítményünk esetén is. Nem leszünk folyamatosan fáradtak, a fájdalomtűrő képességünk megnő, de még a testi-lelki tűrőképességünkre is pozitív hatással lehet.

Nem utolsó sorban pedig a nagy mennyiségben használt infraszaunával megelőzhetjük a betegségeket, mint az influenza, vagy éppen a megfázás. Hatékony továbbá terápia esetén is, hiszen az infravörös hő sokminden gyógyítására alkalmas.

Sanotechnik infraszauna forgalmazása

Sanotechnik infraszauna forgalmazásával számos online internetes webáruház foglalkozik. Ennek köszönhetően pedig nem szükséges bejárni a környék üzleteit és hazaszállítani a terméket. A webes megrendelés megkönnyíti a berendezés beszerzését, amelyet ezt követően már csak be kell szerelnünk az előre kiválasztott helyre.

Összegezve: Kevesen vannak tisztában azzal, hogy milyen előnyei is vannak az infraszauna használatának. Reméljük, hogy ebben a cikkben segítettünk egy kicsit tisztább képet kapni erről az eszközről. A Sanotechnik infraszauna forgalmazásával foglalkozó webáruházak sikeres sem véletlen, hiszen az eszköz folyamatos használatával elkerülhetőek a betegségek, ráadásul jóval több energiánk is lehet a mindennapok során.